tirsdag 19. november 2013

Snø?

''Mye lys og mye tulipaner'' på en helt vanlig tirsdags kveld.
 
Stemningen er litt ekstra høy i dag for innekos. For her i Bergen har i dag den første snøen for vinteren dalt ned.
Ungene var i fryd og flamme da de kledde på seg for å gå i barnehagen i dag tidlig. SNØØØ, SNØØØ.
Mor derimot var ikke helt ''der''.
Ja, kjekt med snø, ungene elsker det, jul, stemningen og det er noe med å bare kunne nyte synet av dalende snøfnugg.
MEN, så er det en del negative ting som også kommer utav snøen. Og det er blant annet glatte veier, snømåking, skraping av bilen på morgenkvisten, kulden osv osv..
Så hadde det vært opp til meg så kunne snøen komt 23 Desember og forsvunnet igjen 1 Januar og ellers på vinteren holdt seg på fjellet. Men heldigvis er det ikke jeg som bestemmer været så da er det bare å se det positive i det, nyte stemningen, lage snømenn med ungene og nyte inne dager med kakao og kakemenn:)
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Hehe, jeg er av de som fryder seg over snøen uansett når den kommer. Eller - det var helt til i år, med rykende ferskt sertifikat fikk jeg plutselig kjenne på ulempene og tenker som du at det er helt greit at snøen kommer kvelden lille julaften;) Koselige bilder her, med masse stemning - hit kommer jeg tilbake!

  klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 2. Nydelige hvite tulipaner. De gir glede!
  Jeg håper du klarer å veie opp for ulempene du føler med snø og slapsete vær med levende lys, kakemenn, kakao og annen kos. Selv savner jeg Bergen og de fine adventslysene på Fløyen, og også hvite, våte snøfnugg på paraplyen. For det er vel ingen andre steder man går med paraply når det snør? ;-)

  SvarSlett