tirsdag 19. november 2013

NIB Hjemmet's jule utgave

 
Klikk HER for å lese den
 
Veldig mye flott juleinspirasjon.
god lesning.

Snø?

''Mye lys og mye tulipaner'' på en helt vanlig tirsdags kveld.
 
Stemningen er litt ekstra høy i dag for innekos. For her i Bergen har i dag den første snøen for vinteren dalt ned.
Ungene var i fryd og flamme da de kledde på seg for å gå i barnehagen i dag tidlig. SNØØØ, SNØØØ.
Mor derimot var ikke helt ''der''.
Ja, kjekt med snø, ungene elsker det, jul, stemningen og det er noe med å bare kunne nyte synet av dalende snøfnugg.
MEN, så er det en del negative ting som også kommer utav snøen. Og det er blant annet glatte veier, snømåking, skraping av bilen på morgenkvisten, kulden osv osv..
Så hadde det vært opp til meg så kunne snøen komt 23 Desember og forsvunnet igjen 1 Januar og ellers på vinteren holdt seg på fjellet. Men heldigvis er det ikke jeg som bestemmer været så da er det bare å se det positive i det, nyte stemningen, lage snømenn med ungene og nyte inne dager med kakao og kakemenn:)
 
 
 
 
 

mandag 18. november 2013

Malemodus

I dag er dagen der jeg har kriblet i beina etter å gjøre noe igjen etter noen dager med sykdom. Man merker at man er seg selv igjen når ''malehånden'' begynner å riste.
Det resulterte i en ny vegg i stuen, tv veggen.
Har kun tatt en liten del av veggen for tv-en er så diger at kanskje jeg må flytte den for at i det hele tatt veggen skal vises. Akkurat der skylder jeg på mannfolket som jeg bor sammen med.
Anyway, Fargen ble så utrolig flott når den kom opp på veggen. Fargen er industriell grå, men som dere ser så er det en god del blått i den og det kom så fint fram når veggen ble ferdig. LOVE IT, og ble bedre enn jeg så for meg.
 
 
Men det stopper ikke her skal jeg fortelle dere.
etter at veggen var ferdig, så ble jeg altså så fornøyd med fargen og helheten at jeg bestemte meg for å gjøre en vri på kjøkkenet.
fargen ved siden av er Marrakech og nedi boden sto det hele 2 liter igjen fra jeg malte med denne.
Så bare for å få en rød trå i under etasjen så prøvde jeg med på kjøkkenet.
 
 
Jada, striper......igjen.... Er det noe som heter stripedilla??
I så fall er jeg et levende bevis på en som har det.
 
Resultatet:
 

søndag 17. november 2013

Hallo Tobias stoler

Jupp, en litt billigere variant enn GHOST for oss med slumpen lommebok:)
Syns disse var geniale og passet flott inn til det drivved beisede hjemmelagde bordet mitt. En flott overgang fra det naturlige og til det som jeg kaller det ''rene''
Jeg personlig er veldig glad i mye glam i interiøret. Og det glitrer en del hjemme hos meg med mye sølv og flotte lysestaker. Men samtidig så må jeg ha det naturlige litt ''skitne'' for å få en (hvert fall syns jeg) fin overgang.
Dessuten syns jeg det matcher veldig bra sammen på en litt merkelig måte.
 
 



lørdag 16. november 2013

Julekonkurranse

Bli med i julekonkurransen hos Søstrene Grene. Flotte premier og en topp premie på 10 000 kr.
Ikke minst er det mye inspirasjon og hente her gjennom deltagere som er blitt med.
Konkurransen går ut på å lage den mest dekorative julepynten. De 25 beste stikker av med en premie.
Bli med HER
 
LYKKE TIL


Retro tapet på barnerommet.

Denne tapeten falt jeg helt for inne på Toispann.
Så den fikk jeg klikket rett hjem på jenterommet.
Ble den ikke fin? Fikk en flott kontrast på en liten vegg på soverommet hennes. Enkel var den å legge på også. Med andre ord. MEGET fornøyd. 
 
 
 
 
 
 
 


Litt flere bilder av loftstuen.

Hei på dere. Endelig er lørdagskvelden komt, med levende lys, biff på menyen, skal vi danse på fanget og dataen på fanget. = En herlig kosekveld.
I dag har papsen og ungene vært på vift og mor har fått dilla og dulle hjemme i dag. Og resultatet ble en flunkende ferdig loftstue, ny tapet på rommet til turbojenten og rydding av rommet til turbo gutten. Så med god samvittighet kan jeg deige meg i sofaen og la halsbetennelsen få gå sin gang, for selv om ikke formen er på topp, så rydder ikke huset seg selv:)
Ha en strålende lørdag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

torsdag 14. november 2013

Det tar tid å bo seg til

Man prøver ut litt forskjellige stiler og farger i interiøret for å se om dette er noe for deg?
Ja, jeg er ganske så fersk i dette her, ung og lovende, er det ikke det man sier? ;)
Men det jeg vet er at jeg elsker interiør, jeg elsker å kombinere og bli inspirert av andres interiør, alt i fra magasiner, venner og families hjem, blogger, inspirasjons sider osv osv. Det som er farlig da, er at man blir så fullstendig proppet av ideer slik at det fort kan gå litt over stokk å stein til tider.
Men.. Nå har jeg nok en gang prøvd meg på loftstuen, og jeg ble UTROLIG fornøyd. Det ble et meget maskulint trekk over det hele plutselig, så da måtte det styles med en knæsj rosa farge i sofakroken.
Det er så gøy og fortsatt være i den ''fasen'' der man kan prøve og feile og ikke minst prøve og lykkes i det man gjør. Det er kun denne veien man er nødt å gå om man skal komme fram til noe man virkelig er fornøyd med.



Håper alle har hatt en strålende dag. 

fredag 1. november 2013

Og enda mer til jenterommet








Nå er det påtide å virkelig legge sjelen sin i at det skal bli fint på jenterommet. Nå som hun har blitt så stor, ser jeg at gleden for å bruke rommet sitt bare blir større å større. Og da er det viktig at hun trives. 
Og til mors store beigeistring er det endelig tid for å innrede rommet til et ekte jenteparadis, der hun kan kose seg, leke og utforme seg. 
Så nå er dette klikket hjem i posten så nå er det bare å vente til det kommer, og ta første og beste fridag til å innrede. 
Barnerom er så gøy. Gleder meg.